Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g1.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi3.2g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g6.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g22kcal1g3.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g11kcal0.5g1.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g79kcal3.6g12.1g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274