Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g44kcal0.4g0.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko14g22kcal0.2g0.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.1g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.2g15.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957