Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g7g21kcal0.2g0.3g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g5.3g16kcal0.5g3.3g0.1g0.3g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g85kcal1.6g8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko14g43kcal0.8g4g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g21kcal0.4g2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g301kcal5.7g28.4g5.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975