Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)2.3g8.2kcal0.3g1.6g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha2.7g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.6g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g33kcal2g3.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g16kcal1g1.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358