Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.7g1kcal0g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.2g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g3.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g24kcal2g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko14g12kcal1g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.1g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475