Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.9g0.2g0.7g
Margariini 60%, kultarypsi 16g83kcal0g0g9.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 10g14kcal0.3g0.3g1.3g0g
Tonnikala öljyssä 15g28kcal4g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa21g63kcal4.8g0g4.8g0g
Kevytkerma31g38kcal1g1.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g636kcal28.6g31.4g43.8g1.4g
Valittu annoskoko130g318kcal14.3g15.7g21.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna65g159kcal7.2g7.9g11g0.4g
Arvot/100g100g245kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726