Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu65g82kcal7.1g0.2g5.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2g7.6kcal0g1.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g19g113kcal4.5g1.2g10.2g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g92kcal0.1g0.1g10g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.3g4.8kcal0g1.2g0g0g
Mantelilastu (A la meira)18g105kcal4.2g1.2g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g892kcal32.4g12.8g79.8g0g
Valittu annoskoko130g446kcal16.2g6.4g39.9g0g
Annoskoko puolitettuna65g223kcal8.1g3.2g20g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345