Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g10g36kcal1.3g6.9g0.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kaurahiutale 6.7g25kcal1g3.8g0.5g0.7g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g17g9kcal1.5g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tonnikala vedessä, rainbow31g31kcal6.2g0.2g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.4g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g435kcal29.4g49.6g12.6g5g
Valittu annoskoko130g218kcal14.7g24.8g6.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna65g109kcal7.4g12.4g3.2g1.3g
Arvot/100g100g167kcal11.3g19.1g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499