Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g83g117kcal12.5g2.5g7.6g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g26g36kcal0.8g0.5g3.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g21g33kcal0.6g0.8g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g372kcal27.8g7.6g28.2g0.2g
Valittu annoskoko130g186kcal13.9g3.8g14.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna65g93kcal7g1.9g7.1g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g2.9g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070