Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sipulikuutiot Apetit7.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.6g4.7kcal0.3g0.1g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 78g143kcal24.1g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g333kcal49g1g14.6g0g
Valittu annoskoko130g166kcal24.5g0.5g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna65g83kcal12.3g0.3g3.7g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478