Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet33g36kcal7.5g0g0.7g0g
Porkkana 24g7.9kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Maissi jyvät 18g26kcal0.5g4.6g0.4g0.7g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)43g17kcal0.7g3.5g0g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2.2g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g210kcal18.4g20.2g5g2.8g
Valittu annoskoko130g105kcal9.2g10.1g2.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna65g53kcal4.6g5.1g1.3g0.7g
Arvot/100g100g80kcal7.1g7.7g1.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813