Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)33g69kcal7.9g0g4.3g0g
Ruohosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale16g56kcal3.6g0g4.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g55g37kcal0.9g8.2g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%22g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g353kcal25.6g17.8g19.6g0.2g
Valittu annoskoko130g176kcal12.8g8.9g9.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna65g88kcal6.4g4.5g4.9g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576