Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia75g105kcal12.7g0g6g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)6.7g26kcal0.9g5.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g293kcal29.8g11g14.2g0.2g
Valittu annoskoko131g146kcal14.9g5.5g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna65g73kcal7.5g2.8g3.6g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112