Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Kidneypapu, suolaliemessä39g43kcal3.1g7.1g0.2g3.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 24g75kcal6.3g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 16g3.4kcal0.2g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g299kcal20g20.6g14.4g9g
Valittu annoskoko131g149kcal10g10.3g7.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna65g75kcal5g5.2g3.6g2.3g
Arvot/100g100g114kcal7.7g7.9g5.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826