Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g28g80kcal0.9g19g0.1g2.4g
Sokeri 34g136kcal0g33.5g0g0g
Voi 22g162kcal0.3g0.1g18.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)12g16kcal1.4g0g1.1g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g793kcal5.2g106.4g38.8g4.8g
Valittu annoskoko131g396kcal2.6g53.2g19.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna65g198kcal1.3g26.6g9.7g1.2g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161