Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g28g99kcal7.3g0.7g7.6g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g6.9g30kcal1.4g2.6g1.5g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 56g13kcal1g1.2g0.2g1.3g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät39g39kcal6.5g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g362kcal32.4g10g20.8g2.6g
Valittu annoskoko131g181kcal16.2g5g10.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna65g91kcal8.1g2.5g5.2g0.7g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779