Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.8g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste19g139kcal0g0g15.4g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g5.6g19kcal0.7g3.8g0.1g0.3g
Tattarijauho, Myllynparas38g128kcal4.9g25.4g0.6g2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Rice Dream, riisimaito9g4.4kcal0g0.9g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g21g7.2kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g802kcal15.4g103.2g35.6g6g
Valittu annoskoko131g401kcal7.7g51.6g17.8g3g
Annoskoko puolitettuna65g201kcal3.9g25.8g8.9g1.5g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915