Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Vehnälese 1.2g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Porkkanaraaste 200g37g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Tomusokeri 1dl=60g9g37kcal0g9.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 19g54kcal2.1g0.6g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g746kcal10.6g88.4g38g3.6g
Valittu annoskoko131g373kcal5.3g44.2g19g1.8g
Annoskoko puolitettuna65g187kcal2.7g22.1g9.5g0.9g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.9g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696