Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki75g68kcal11.2g1.9g1.5g0g
Kauralese 6.7g24kcal1.2g3.1g0.5g1.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.7g23kcal0.9g0.2g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g342kcal36.6g10.6g16.2g2.4g
Valittu annoskoko130g171kcal18.3g5.3g8.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g86kcal9.2g2.7g4.1g0.6g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396