Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g71g54kcal1.4g11.4g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g32g73kcal3.9g0.8g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 4.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g1.4g3.5kcal0g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g274kcal11g28.2g12.6g2.6g
Valittu annoskoko131g137kcal5.5g14.1g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna65g69kcal2.8g7.1g3.2g0.7g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.8g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219