Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 20g4.4kcal0.1g0.6g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g2.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, Kevyt7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras5.9g21kcal0.8g4.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g230kcal18.6g17.6g8.8g2g
Valittu annoskoko130g115kcal9.3g8.8g4.4g1g
Annoskoko puolitettuna65g58kcal4.7g4.4g2.2g0.5g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.8g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661