Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%14g30kcal0.4g0.7g2.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g5.1kcal0.3g0.5g0.2g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.4g25kcal0g0g2.7g0g
Mansikkahillo 28g64kcal0.2g15.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g511kcal10.4g81.4g14.4g2.4g
Valittu annoskoko131g255kcal5.2g40.7g7.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g128kcal2.6g20.4g3.6g0.6g
Arvot/100g100g196kcal4g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262