Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 4.7g11kcal0.6g0.7g0.2g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g458kcal13.6g91.2g1.8g7.8g
Valittu annoskoko131g229kcal6.8g45.6g0.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna65g115kcal3.4g22.8g0.5g2g
Arvot/100g100g175kcal5.2g34.9g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248