Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 100g84kcal18.3g0g1.1g0g
Pekoni rasvainen 14g53kcal1.7g0g5.2g0g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g308kcal43g0.4g14.8g2g
Valittu annoskoko131g154kcal21.5g0.2g7.4g1g
Annoskoko puolitettuna65g77kcal10.8g0.1g3.7g0.5g
Arvot/100g100g118kcal16.5g0.2g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900