Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.4kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta36g131kcal4.7g25.4g0.8g1.3g
Kookoshiutale 3.3g22kcal0.3g0.2g2.1g0.5g
Hasselpähkinä 6.1g39kcal0.9g0.2g3.7g1.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)18g85kcal0.7g10.9g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g926kcal18.6g134.4g33g5.8g
Valittu annoskoko131g463kcal9.3g67.2g16.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna65g232kcal4.7g33.6g8.3g1.5g
Arvot/100g100g354kcal7.1g51.4g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316