Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g2.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)38g30kcal6.2g0g0.4g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Tomaatti 12g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g157kcal15.8g8g5.6g2.2g
Valittu annoskoko131g79kcal7.9g4g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g39kcal4g2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g60kcal6.1g3.1g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239