Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g13g56kcal1g8.5g2g0.5g
Suolapähkinä, taffel3.1g20kcal0.9g0.4g1.7g0.2g
Suklaa tumma 6.3g32kcal0.2g3.3g1.9g0.3g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 31g52kcal2.3g1.3g4.1g0.8g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g11g14kcal1.4g0g0.9g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 3.8g11kcal0.6g0g0.9g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.8g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g16g91kcal4.6g1.8g7.2g1.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen6.3g34kcal0.7g3.1g2.1g0.1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.9g7.3kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g812kcal24.8g67.8g48.2g6.4g
Valittu annoskoko131g406kcal12.4g33.9g24.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna65g203kcal6.2g17g12.1g1.6g
Arvot/100g100g311kcal9.5g25.9g18.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882