Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)21g75kcal3.4g13.7g0.6g1.3g
Paistijauheliha, snellman31g53kcal3.7g0g3.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 55g25kcal1.6g2.6g0.8g0g
Kananmuna, keitetty 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g7.8g28kcal2.2g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g440kcal25g32.8g20.2g2.6g
Valittu annoskoko131g220kcal12.5g16.4g10.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna65g110kcal6.3g8.2g5.1g0.7g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.6g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334