Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 7.8g14kcal1.4g0g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Kalaliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 52g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g203kcal5.6g18.2g11.2g1.2g
Valittu annoskoko131g101kcal2.8g9.1g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna65g51kcal1.4g4.6g2.8g0.3g
Arvot/100g100g78kcal2.1g7g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542