Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 19g58kcal5.1g0.5g3.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Siirappi 6.6g20kcal0g4.9g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g28g9kcal0.9g1.3g0g0g
Rusina 3.7g11kcal0.1g2.3g0g0.4g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 4g14kcal0.2g3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g275kcal13.2g36.2g7.8g1.2g
Valittu annoskoko131g138kcal6.6g18.1g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna65g69kcal3.3g9.1g2g0.3g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428