Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 29g7.3kcal0.1g1.2g0.1g0.5g
Nauris 21g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 7.5g22kcal1.4g0.1g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g159kcal8.8g12g8g2.8g
Valittu annoskoko131g80kcal4.4g6g4g1.4g
Annoskoko puolitettuna65g40kcal2.2g3g2g0.7g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.6g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713