Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 11g31kcal0.9g5.5g0.3g1.5g
Puolukka 14g5.5kcal0.1g1g0.1g0.4g
Canderel makeutusjauhe0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g79kcal2g14.4g0.8g3.8g
Valittu annoskoko131g39kcal1g7.2g0.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna65g20kcal0.5g3.6g0.2g1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.5g0.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315