Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.4g4g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g209kcal17.6g9.2g10.8g2.4g
Valittu annoskoko131g105kcal8.8g4.6g5.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g52kcal4.4g2.3g2.7g0.6g
Arvot/100g100g80kcal6.7g3.5g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803