Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu647g815kcal71.2g1.9g58.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g20g76kcal0.3g18.8g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g188g1128kcal45.1g12.4g101.5g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g125g915kcal1.3g1.3g100.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g414kcal2.5g3.8g43.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g13g48kcal0.2g11.7g0g0g
Mantelilastu (A la meira)176g1053kcal42.1g11.6g94.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g8920kcal326g127.8g797.4g0g
Valittu annoskoko1300g4460kcal163g63.9g398.7g0g
Annoskoko puolitettuna650g2230kcal81.5g32g199.4g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345