Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g749g846kcal202.1g0g3.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.2g0g
Korppujauho 125g457kcal13.1g93.4g1.3g6.6g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g3589kcal509g204.4g76.6g13.2g
Valittu annoskoko1300g1795kcal254.5g102.2g38.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna650g897kcal127.3g51.1g19.2g3.3g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345759