Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 38g85kcal1.9g6.6g5.3g2.2g
Tomaatti 625g142kcal3.5g21.6g1.9g8.7g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g250g25kcal2.8g2.5g0.5g2.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g175g441kcal28g2.8g35g0g
Basilika, tuore125g50kcal3.9g6.2g1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g1534kcal82.4g87.8g87.8g39.6g
Valittu annoskoko1300g767kcal41.2g43.9g43.9g19.8g
Annoskoko puolitettuna650g384kcal20.6g22g22g9.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059