Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.3g0.4g14.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka63g552kcal0g0g62.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 245g840kcal24.9g171.3g2.9g8.6g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Sokeri 107g433kcal0g106.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki126g70kcal10.7g6.3g0.3g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g126g222kcal0.3g12.3g0.3g0g
Mustikka376g125kcal1.9g24.1g1.5g12.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)63g232kcal8.8g34.5g5g6.9g
Sokeri 45g183kcal0g45.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g5754kcal129.2g810.6g173.6g56g
Valittu annoskoko1300g2877kcal64.6g405.3g86.8g28g
Annoskoko puolitettuna650g1439kcal32.3g202.7g43.4g14g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956