Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer287g1477kcal11.2g160.6g86g15.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)108g774kcal1.1g4.3g86g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g57kcal0g14.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 143g172kcal4.5g6.5g14.3g0g
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Sokeri 72g291kcal0g71.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 158g225kcal19.7g0.5g16.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl143g516kcal2.9g3.9g54.5g0g
Sokeri31g125kcal0g30.8g0g0g
Marianne crush 150g108g463kcal1.3g92.5g9g1.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 36g133kcal6.6g3.9g7.8g10.9g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g194g658kcal3.9g151g3.3g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g9809kcal103.2g1085g554.2g83g
Valittu annoskoko1300g4905kcal51.6g542.5g277.1g41.5g
Annoskoko puolitettuna650g2452kcal25.8g271.3g138.6g20.8g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497