Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis839g940kcal184.6g0g25.2g0g
Porkkanaraaste 200g175g47kcal1g9.3g0.3g4.4g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Korppujauho (Myllyn Paras)35g129kcal4.9g25.3g0.9g1.4g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Hirvenjauheliha oma saalis130g146kcal28.6g0g3.9g0g
Porkkanaraaste 200g27g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)5.4g20kcal0.8g3.9g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g2817kcal443.6g89.8g81.6g16.2g
Valittu annoskoko1302g1409kcal221.8g44.9g40.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna651g704kcal110.9g22.5g20.4g4.1g
Arvot/100g100g108kcal17g3.4g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852