Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy422g2238kcal33.4g135.1g177.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen88g633kcal0.9g0.9g70.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g176g1056kcal36.9g11.6g95g0g
Kananmuna kuoreton 616g879kcal77g1.8g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g9611kcal296.4g298.8g811.8g0g
Valittu annoskoko1302g4806kcal148.2g149.4g405.9g0g
Annoskoko puolitettuna651g2403kcal74.1g74.7g203g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478