Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse141g1042kcal0g0g115.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 366g1256kcal37.3g256.2g4.4g12.8g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.4g0.5g15.9g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 239g971kcal0g239g0g0g
Mustikka metsä- 253g112kcal1.3g16.2g1.5g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g7227kcal116.8g1029.2g274.4g42.4g
Valittu annoskoko1302g3613kcal58.4g514.6g137.2g21.2g
Annoskoko puolitettuna651g1807kcal29.2g257.3g68.6g10.6g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644