Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 87g632kcal1g0.3g70.8g0g
Sokeri99g401kcal0g98.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu67g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen87g29kcal2.9g4.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 132g453kcal13.5g92.5g1.6g4.6g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton70g223kcal16.1g7.3g14.5g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g290g1509kcal13.1g153.8g92.9g31.9g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g232g1300kcal15.1g132.3g78.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton232g371kcal18.6g9.3g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g10024kcal176g1001.6g590g73g
Valittu annoskoko1302g5012kcal88g500.8g295g36.5g
Annoskoko puolitettuna651g2506kcal44g250.4g147.5g18.3g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.5g22.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302