KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g300g1179kcal243g21g12g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 110g346kcal11.6g65.3g2.4g6g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g100g570kcal22.8g19.5g49.6g6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 65g210kcal18.9g4.6g13g19.9g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 54g477kcal0g0g53.9g0g
Hiiva, 50g40g24kcal5.2g0.4g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g6241kcal658.2g223g307.2g63.8g
Valittu annoskoko1302g3120kcal329.1g111.5g153.6g31.9g
Annoskoko puolitettuna651g1560kcal164.6g55.8g76.8g16g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533