Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 141g549kcal3g3.1g59.1g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g35g22kcal4.9g1.1g21.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 24g5.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kirjolohi meri, filee 704g1164kcal117.9g0g77.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 153g503kcal3g4.6g53.4g0g
Kananmuna omega117g153kcal15.4g0.4g9.7g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Soijajauho rasvainen 18g82kcal6.1g4.1g4.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g5014kcal303.6g38g450g8g
Valittu annoskoko1302g2507kcal151.8g19g225g4g
Annoskoko puolitettuna651g1254kcal75.9g9.5g112.5g2g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653