Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Herkkusieni 50g8kcal1g0.1g0.2g0.7g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g45g158kcal1.5g36.7g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g472kcal14.4g95.2g1.6g11.6g
Valittu annoskoko1302g236kcal7.2g47.6g0.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna651g118kcal3.6g23.8g0.4g2.9g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258