Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 4095g976kcal73.7g89.3g12.3g93.4g
Vesi, vesijohtovesi 4095g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g41g41kcal0g8.6g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl819g2924kcal16.4g24.6g311.2g0g
Valkopippuri 8.2g23kcal0.9g3.5g0.2g2.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa819g2457kcal188.4g0g188.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g123g897kcal1.2g1.2g98.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14637kcal561.2g254.4g1220.8g191g
Valittu annoskoko10000g7318kcal280.6g127.2g610.4g95.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3659kcal140.3g63.6g305.2g47.8g
Arvot/100g100g73kcal2.8g1.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370130