Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g999g340kcal2g70.9g3g18g
Voi, normaalisuolainen (Valio)100g719kcal0.8g0.8g79.9g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.8g0g0g
Kaurahiutale 120g449kcal17.4g68.3g8.8g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2608g3705kcal40.4g449.6g183.4g60g
Valittu annoskoko1304g1853kcal20.2g224.8g91.7g30g
Annoskoko puolitettuna652g926kcal10.1g112.4g45.9g15g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408