Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g333g450kcal56.6g1.7g24g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g140g490kcal9.9g111.9g1g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.3g21kcal0.7g1.3g1.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow133g107kcal5.6g17.3g1.2g4.1g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g133g453kcal2.7g4g46.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g17g4.2kcal0.1g1.4g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g6.7g22kcal0.7g3.3g0.7g0.7g
Ruokasuola jodioitu 3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2608g3533kcal153.4g283g197.8g10g
Valittu annoskoko1304g1767kcal76.7g141.5g98.9g5g
Annoskoko puolitettuna652g883kcal38.4g70.8g49.5g2.5g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524