Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 145g1282kcal0g0g144.9g0g
Sipuli (kuorittu)1074g290kcal14g51.5g2.1g18.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)4294g1074kcal42.9g236.2g0g60.1g
Vesi2147g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 161g174kcal12.7g26.2g1g3.4g
Basilika, kuivattu 16g41kcal2.3g3.3g0.6g6.5g
Mustapippuri 16g45kcal1.8g6.2g0.5g4.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 2147g3595kcal595.6g0.2g133.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13000kcal1338.6g647.2g564.4g185.2g
Valittu annoskoko10000g6500kcal669.3g323.6g282.2g92.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3250kcal334.7g161.8g141.1g46.3g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802