Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g28g129kcal0.1g0.1g14.3g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g112g437kcal0.2g108.8g0g0g
Raparperi 538g181kcal3.7g29.6g0.5g7.5g
Culinesse (Flora), annos 10g140g645kcal0.7g0.7g71.5g0g
Sokeri 167g677kcal0g166.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu123g155kcal13.6g0.4g11.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.6g127.6g2.2g6.4g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.6g22kcal0g5.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.8g8.7kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g5782kcal75g886.6g199.6g29.4g
Valittu annoskoko1305g2891kcal37.5g443.3g99.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna653g1446kcal18.8g221.7g49.9g7.4g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570